I denna rymd är allt blott ögonblick som försvinner iväg i det eviga som färdas mot det oändliga. Ett universum som är omöjligt för allt liv att ens förstå. Vår gemensamma vaginavagga fick Gud att utlösa ett big-bang av blotta förskräckelsen inför dess djup. Så sjukt är vår eviga existens. En icke-fysisk virtuell form av sig själv. Ettor och nollor, liv och död. Aska i vind. Tårar i regn. Fast i en cykel av Matrix vi själva har skapat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

WordPress.com.

Upp ↑